TEİ'den sosyal sorumluluk projesi

TEİ’den sosyal sorumluluk projesi
Eskişehir’e karşı sorumluluğunun bilinciyle bugüne kadar birçok sosyal sorumluluk faaliyeti gerçekleştiren TEI, Eskişehir Devlet Hastanesi ile üçüncü işbirliğine imza attı. İşbirliği doğrultusunda TEI, hastane bünyesinde...

Eskişehir’e karşı sorumluluğunun bilinciyle bugüne kadar birçok sosyal sorumluluk faaliyeti gerçekleştiren TEI, Eskişehir Devlet Hastanesi ile üçüncü işbirliğine imza attı.
 
İşbirliği doğrultusunda TEI, hastane bünyesinde bulunan Alkol ve Uyuşturucu Madde Bağımlıları Tedavi ve Araştırma Merkezi (AMATEM) binası önündeki boş alanın hastane yönetiminden gelen talep üzerine AMATEM’de tedavi görenlerin rehabilitasyon sürecini hızlandıracak bir ortamını oluşturulması için gerekli düzenlemeleri yaptı. 
 
Bu kapsamda zeminin düzenlenmesi, basketbol, voleybol ve mini futbol oynanacak ekipmanla donatılması, ziyaretlerin uygun ortamda gerçekleştirilebilmesi için çardak kurulması ve tüm alanın çitle çevrilmesi TEI tarafından gerçekleştirildi.
 
4 Ekim tarihinde Eskişehir Devlet Hastanesi AMATEM’de gerçekleştirilen açılış töreninde konuşan Hastane Başhekimi Murat çilekar savunma ve havacılık sektöründeki başarılı çalışmalarının yanısıra sağlık alanına yönelik yürüttüğü sosyal sorumluluk projelerinden dolayı TEI’ye teşekkür etti. TEI Genel Müdürü Prof. Dr. Mahmut F. Akşit ise bu tarz Eskişehir’e değer katan projelerde yer almaktan dolayı duyduğu memnuniyeti paylaşarak Eskişehir’e katkıda bulunmaya devam edeceklerini belirtti.
 
Alanın açılışının ardından AMATEM’de tedavi görenler tarafından el sanatları çalışmalarından oluşan sergiyi gezen Akşit’e hastane yönetimi günün anısına sergiden bir çalışmayı hediye olarak sundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.