Sıra kaldırımlarda

Sıra kaldırımlarda
Şehir magandaları tarafından ev ve apartman duvarlarına yazılan ve kentte kötü görüntüler yaratan yazılardan sonra sıra kaldırımlara geldi.Şehrin ortasında bulunan pekçok duvar kendini bilmez kişiler tarafından tahrip edilirken...

Şehir magandaları tarafından ev ve apartman duvarlarına yazılan ve kentte kötü görüntüler yaratan yazılardan sonra sıra kaldırımlara geldi.
Şehrin ortasında bulunan pekçok duvar kendini bilmez kişiler tarafından tahrip edilirken kaldırımların da aynı şekilde sprey boyalarla tahrip edilmesi tepki topladı.
özellikle öğrencilerin sıklıkla kullandığı bölgelerde sprey boyalarla kaldırıma çeşitli yazılar yazmaları isyan ettirdi. İstiklal Mahallesi'nde bulunan bir sokakta oluşan bu görüntü, “ Kaldırımlardan ne istiyorsunuz” yorumlarına neden oldu. Şehrin güzel görüntüsüne engelleyen bu tür yazıları yazanların tespit edilerek uyarılması gerektiğini söyleyen vatandaşlar; "Hemen her sokakta bir binanın duvarı sprey boyalarla kirletilmiş halde. Bu durumu yetkililer takibe almalı. Gerekirse her apartmana kamera bile takılabilir" diyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.