HAKEM PARALARI ÖDENEMEYİNCE MAÇLAR İPTAL EDİLDİ

HAKEM PARALARI ÖDENEMEYİNCE MAÇLAR İPTAL EDİLDİ
İlimiz taekwondo branşında şoklar üst üste yaşandı. Önce taekwondo il temsilcisi Metin Atıcı görevinden istifa etti. Ardından ise Spor İl Müdürlüğü taekwondo branşının mevcut bütçesini aştığı gerekçesiyle hakem paralarını...

İlimiz taekwondo branşında şoklar üst üste yaşandı. önce taekwondo il temsilcisi Metin Atıcı görevinden istifa etti. Ardından ise Spor İl Müdürlüğü taekwondo branşının mevcut bütçesini aştığı gerekçesiyle hakem paralarını ödemeyeceğini açıkladı. Hal böyle olunca Minikler ve Yıldızlar Taekwondo il birinciliği gerçekleştirilemedi…


 


İSTİFA GELDİ


Eskişehir taekwon-do su son yıllarda gösterdiği gelişim ile adından söz ettirirken, birçok kulüp başarıyla ilimizi temsil ediyordu. Geçtiğimiz günlerde Taekwondo il temsilcisi Metin Atıcı yeterli desteği görememesinden ötürü Federasyon ve Spor İl Müdürlüğü’ne istifa dilekçesini verdi. Bu durum camiada şaşkınlık yarattı.


750 TL İçİN


Herkes bu olayın şaşkınlığını atlatamadan ikinci bir şok daha yaşadı. öyle ki 2016 bütçesini tamamladığı gerekçesiyle Spor İl Müdürlüğü tarafından bu branştaki faaliyetlere ödeme yapılmayacağı açıklandı. Dün Gökmeydan Spor salonunda başlaması gereken Minikler ve Yıldızlar taekwondo il birinciliğine Ankara’dan gelecek 5 hakemin toplam yaklaşık 750 TL’lik masraflarının karşılanamaması gerekçesiyle müsabakalarda iptal edildi.


İL TEMSİLCİSİ’Nİ


O BELİRLEYECEK


Taekwondo camiasında gözler federasyon seçimlerine çevrildi. 24 Ekim’de Taekwondo Federasyonu’nda bir seçim gerçekleşeceği ve ilimizde ki 8 oydan 5’ine sahip olan Milli antrenör Hakkı ünal’ın göstereceği kişinin Taekwondo İl Temsilcisi olmasının beklendiği öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.