Çocuklar Robot Kullanmayı Öğrendi

Çocuklar Robot Kullanmayı Öğrendi
Özdilek Alışveriş Merkezi son teknoloji ürünü robotları çocuklarla buluşturdu. Özdilek AVM’ e Maker Kreatif İşler’ in düzenlemiş olduğu Robotik ve Kodlama, Geleceğin Tasarımcıları ve Akıl Oyunları etkinliklerine ev...


özdilek Alışveriş Merkezi son teknoloji ürünü robotları çocuklarla buluşturdu. özdilek AVM’ e Maker Kreatif İşler’ in düzenlemiş olduğu Robotik ve Kodlama, Geleceğin Tasarımcıları ve Akıl Oyunları etkinliklerine ev sahipliği yaptı. Etkinliklerde çocuklar robotlarla, hologramlarla tanıştırıldı.

Büyük ilgi gören etkinlikte, çocuklara hızla gelişen teknoloji ürünleri tanıtıldı. Robotik Kodlama etkinliğinde robotlarla tanışan ve onları kontrol edebilen çocuklar keyifli vakit geçirdi. Geleceğin tasarımcıları etkinliğinde 3 boyutlu yazıcıyı ve hologram teknolojisini öğrendiler. Etkinlikte gösterilen hologram büyük küçük herkes tarafından ilgiyle karşılandı. Zihin açıcı sorularla başlayan Akıl Oyunları etkinliğinde çocuklara farklı bir oyun olan tangram öğretildi. Büyük boyutlarda tangram oynayan çocuklar çok eğlendi. Etkinliğe katılan tüm çocuklara tangram oyunu hediye edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.