Dolar bozduranın düğününe destek

Dolar bozduranın düğününe destek
Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Suat Er, dövizini bozdurup makbuzunu getiren kişiler için bünyelerinde bulunan düğün salonlarında 1500 TL’ye varan indirim uygulayacaklarını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısına...


Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Suat Er, dövizini bozdurup makbuzunu getiren kişiler için bünyelerinde bulunan düğün salonlarında 1500 TL’ye varan indirim uygulayacaklarını söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın çağrısına destek vereceklerini açıklayan Er, “Türk’ün Türk’ten başka dostu olmadığını gördük, her zaman da görüyoruz, bu sözler de hiç boşuna söylenmemiş.   Cumhurbaşkanımızın önerisine her zaman olduğu gibi destek vermek gerektiğini düşünüyorum. Dövizini bozduran vatandaşlar için Türk milleti olarak, sivil toplum örgütleri olarak taşın altına elimize koyalım dedik ve bir kampanya başlatıyoruz. Şoförler ve Otomobilciler Odası olarak dövizini bozduran kişiler için bin kişilik-altı yüz kişilik düğün salonlarımızda indirim yapacağız. Evlenenlere gelin ve damada albüm yapabiliriz, kamera çekimi yapabiliriz. Dolarını bozduran vatandaşlarımız gelsin yüzde 20 ila yüzde 30’a varan indirim uygulayalım. Sivil toplum kuruluşları olarak bizim de katkımız bu şekilde olsun” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.