Gençlerle işbirliği kararı

Gençlerle işbirliği kararı
Odunpazarı Belediyesi, sivil toplum örgütleri ve gençlerle bir araya gelmeye devam ediyor. Odunpazarı Belediyesi’ne bağlı Gençlik Merkezleri, Osmangazi Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Üyeleri ve Osmangazi-Anadolu Üniversitesi...


Odunpazarı Belediyesi, sivil toplum örgütleri ve gençlerle bir araya gelmeye devam ediyor.

Odunpazarı Belediyesi’ne bağlı Gençlik Merkezleri, Osmangazi üniversitesi Toplum Gönüllüleri üyeleri ve Osmangazi-Anadolu üniversitesi AKUT öğrenci topluluğunun da yer aldığı bir kahvaltı düzenledi.
Odunpazarı Belediyesi’nin sivil toplum örgütleri ve gençlerle birlikte neler yapabileceğinin konuşulduğu kahvaltıya Başkan Kurt’da katıldı.
Belediyenin çeşitli birimlerinden yöneticilerin de yer aldığı kahvaltıda, yöneticiler gençlere Odunpazarı Belediyesi’nin gerçekleştirdiği çalışmaları anlattı.  Gençler Başkan Kurt’ta önerilerini sunarken, toplantıdan Odunpazarı Belediyesi ile iş birliği yapma kararı çıktı.
Bu toplantı sonrasında gençler, Odunpazarı Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nün başlatmış olduğu poşet kullanımına hayır kampanyasını destekleme kararı aldı, Büyükdere Mahallesi’nde ev ev gezip file dağıttı.
























HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.