TERÖRE BÜYÜK TEPKİ

TERÖRE BÜYÜK TEPKİ
İlimizde dün yapılan tüm sportif faaliyetlerde teröre büyük tepki gösterildi. Şekersporlu oyuncular gol sevinçlerinde asker selamı yaparak şehitlerimizi andı. İnönüspor, Gökmeydanspor bir olarak polislerle poz verdi. Amatör...

İlimizde dün yapılan tüm sportif faaliyetlerde teröre büyük tepki gösterildi. Şekersporlu oyuncular gol sevinçlerinde asker selamı yaparak şehitlerimizi andı. İnönüspor, Gökmeydanspor bir olarak polislerle poz verdi. Amatör maçlarda saygı duruşunda bulunurken, Selkaspor-Serik Belediyesi maçında da tribünler “Şehitler ölmez Vatan Bölünmez” sloganlarıyla inledi.


 


Asker selamı


İlimizde dün oynanan tüm sportif karşılaşmalarda teröre tepki oldukça büyüktü. Abdurrahman Temel Sahası’nda oynanan mücadelelerde ekipler teröre öfke kustu. U-19. 1.Gençler Ligi’nde Şekersporlu oyuncular attıkları gol sonrasında asker selamı verdi.


Hepimiz çevik kuvvetiz


Birinci Amatör Küme’de ise İnönüspor “Hepimiz çevik Kuvvetiz” pankartıyla saha çıktı. Ardından Gökmeydanspor ve İnönüspor takımları hakemler ve polisler pankart ile basın mensuplarına poz verdi. Ardından maçın hakemlerde polislerimize çiçek takdim etti.


“Şehitler ölmez Vatan Bölünmez”


Son olarak Kayseri’de yaşanan acı patlamanın ardından verdiğimiz şehitlerimiz çin adeta yas vardı. Tüm karşılaşmalar öncesi kulüplerin isteği üzerine saygı duruşundu bulundu. Porsuk Spor salonunda oynanan Selkaspor-Serik Belediyesi maçında da tribünler “Şehitler ölmez Vatan Bölünmez” tezahüratıyla inledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.