Seminerde buluştular

Seminerde buluştular
Seminerde, çeşitli markaların insan kaynakları departmanlarından gelen konuklar katılımcılara, kariyer planlarını daha iyi hazırlamaları, iş dünyasını yakından tanımaları, CV hazırlama ve iş başvuru süreçleri hakkında...


Seminerde, çeşitli markaların insan kaynakları departmanlarından gelen konuklar katılımcılara, kariyer planlarını daha iyi hazırlamaları, iş dünyasını yakından tanımaları, CV hazırlama ve iş başvuru süreçleri hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlayacak bilgiler verdiler. Etkinlikte ayrıca katılımcılar için her oturumun ardından “Mülakat Simülasyonu” deneyimi de sağlandı.
Seminerin ilk oturumunda Coca Cola İnsan Kaynakları Departmanı’ndan Esra Vatan ve Semih Köseoğlu katılımcılarla bir araya geldi. Konuşmalarında markaya yönelik tanıtım, şirketin işleyişi ve işlerken ön planda tuttukları değerlerden bahseden konuklar, çalıştıkları kuruluşta kariyer anlamında ne gibi çalışmalar yürütüldüğüne de değindiler. Migros Ticaret A.Ş İnsan Kaynakları Departmanı’ndan Türkan Kırış ve Gamze çavdar ise katılımcılara çalıştıkları kurum hakkında bilgiler vererek işe alım süreçlerinin nasıl gerçekleştiğini söylediler. Seminer, soru ve cevapların ardından sona erdi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.