LİGİN ZİRVESİ ALT ÜST OLDU

LİGİN ZİRVESİ ALT ÜST OLDU
Süper Amatör Kümede lider Anadolu Üniversitesi ile en yakın takipçisi Sağlıkspor haftayı puansız kapattı. Lideri deviren Demirspor ligin kaderini değiştirirken, Şekerspor’da zirveye bir adım daha yaklaştı. Gergin geçen maçlarda...

Süper Amatör Kümede lider Anadolu üniversitesi ile en yakın takipçisi Sağlıkspor haftayı puansız kapattı. Lideri deviren Demirspor ligin kaderini değiştirirken, Şekerspor’da zirveye bir adım daha yaklaştı. Gergin geçen maçlarda Odunpazarı-Kırka Boraks maçının ardından yaşanan olayla haftaya damgasını vurdu.

Süper Amatör Küme de 7.haftada alınan sonuçlar özellikle şampiyonluk yarışına farklı bir heyecan kattı. Lider Anadolu üniversitesi’ni uzatmalarda yıkan Demirspor üst sıraları karıştırdı. çifteler’e aynı şekilde 2-1 yenilen Sağlıkspor da liderlik fırsatını teperken, Harb-İş’i gol düellosunda 6-4 yenen Şekerspor’da zirve yarışına ortak oldu. 
Onlara Galibiyet Lazım!
Düşme hattında ise iki takım biraz rakiplerinden ayrıldı özellikle Harb-İş son iki haftadan galibiyet çıkartamazsa ikinci yarıda işini zora sokacak. Osmangazi üniversitesi ise bu iki haftada en iyi puanları toplayıp, yine sezonun ikinci yarısında çıkış arayacak.

Olaylar Damga Vurdu
Zirvedeki iki takımın kaybetmesinden çok Kırka Boraks-Odunpazarı maçında çıkan olaylar haftaya damgasını vurdu. Karşılaşma sonrasında yaşanan arbedenin ardından taraflar birbirinden şikayetçi olmayınca konu kapandı. Her iki takımda 4-4 biten müsabakaya gölge düşürürken, haftayı birer puanla kapattılar.


 


7.HAFTANIN SONUçLARI
Demirspor:2-Anadolu üniv.:1
Emekspor:1-Osmangazi üniv.:1
Şekerspor:6-Harb-İş:4
Kırka Boraks:4-Odunpazarı:4
Sağlıkspor:1-çifteler:2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.