Makam şoförü ağır cezalık oldu

Makam şoförü ağır cezalık oldu
Bundan bir iki yıl önce dost hayatı yaşadığı bir kadının yeğeni olan Z.N.T ile yine küçük yaşta olan F.A. isimli kıza defalarca cinsel istismarda bulunduğu ileri sürülen İ.D. dün ilk kez adalet huzuruna çıkarıldı. Hakkındaki...


Bundan bir iki yıl önce dost hayatı yaşadığı bir kadının yeğeni olan Z.N.T ile yine küçük yaşta olan F.A. isimli kıza defalarca cinsel istismarda bulunduğu ileri sürülen İ.D. dün ilk kez adalet huzuruna çıkarıldı. Hakkındaki şikayetlerden dolayı yaklaşık beş aydır cezaevinde tutuklu bulunan eski makam şoförü İ.D. üzerine atılan suçlamaları kabul etmedi. üçüncü Ağır Ceza Mahkemesinde başlayan cinsel istismar davasının duruşmasına aileleriyle birlikte katılan Z.N.T ile arkadaşı F.A. zanlının kendilerini tehdit edip baskı yaparak korkuttuğunu belirterek bu sayede bize cinsel istismarda bulundu” diye konuştular.
Mağdur ve tutuklu zanlının ifadelerini dinleyen mahkeme heyeti, Z.N.T.ile arkadaşı F.A.’nın İstanbul adli tıp kurumuna gönderilerek rapor alınmasına kara verdi. Adli Tıp Kurumundan gelecek rapor nedeniyle duruşma ileri bir tarihe ertelendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.