"HER TAKIMIN BİR HEDEFİ VAR"

“HER TAKIMIN BİR HEDEFİ VAR”
Ligin ikinci yarısının çok zorlu geçeceğini belirten Eskişehirspor teknik direktörü Alpay Özalan “Her takımın bir hedefi var” dedi. Antalya Belek kampında ligin ikinci yarısına hazırlanan Eskişehirspor teknik direktörü...


Ligin ikinci yarısının çok zorlu geçeceğini belirten Eskişehirspor teknik direktörü Alpay özalan “Her takımın bir hedefi var” dedi.
Antalya Belek kampında ligin ikinci yarısına hazırlanan Eskişehirspor teknik direktörü Alpay özalan zorlu geçecek olan 18 hafta için yine açıklamalarda bulundu.
“ZOR MAçLAR BEKLİYOR”
özalan ligin ikinci yarısında her takımı zor maçlar beklediğini belirterek “İkinci devre artık herkesi çok daha zor maçlar bekliyor. Düşmemeye oynayan takımlar olacak, Şampiyonluk kovalayanlar olacak,  Play Off kovalayanlar olacak. Herkesin net bir hedefi olacak.  Hava şartları nedeniyle daha sert zeminlerde mücadele vereceğiz. Biz iyi çalışıp her maçı kazanmayı hedefliyoruz” dedi. .
“TRANSFER YAPAMADIĞIMIZ PROBLEM DEĞİL”
özalan hoca transfer ile ilgili de konuşarak “Transfer yasağımız var. Transfer yasağımız olmasaydı bir stoper ve bir orta saha oyuncusu isteyecektim. Ancak bu durum çokta problem değil. İlk yarıda çok fazla bireysel hatalar yaptık. Benim takımımın, özellikle de stoper oyuncularımın bu kadar bireysel hata yapmaması gerekiyor. Bunu çözeceğimize inanıyorum. Talihsiz hakem hataları ve  sakatlıklarda yaşadık. Elimizdeki kadro ile yolumuza devam ederek hedeflerimize ulaşacağız” dedi.
“ES-ES’DE MUTLUYUM”
Es-Es’de çok mutlu olduğunu da belirten özalan “Finansal sıkıntılar tüm takımlarda mevcut. Bizim tüm sıkıntılarımız geçmiş dönemlerden kaynaklanan problemler. Ancak maddiyatı problem eden oyuncumuz yok. Hepsi Süper Lig'e çıkınca daha çok kazanacağının farkında ve ona göre hareket ediyorlar.Camiamız bana sahip çıkıyor. Eskişehirspor'da mutluyum. Bana güvenen herkesin yüzünü kara çıkartmamaya çalışıyorum. İlk Teknik Direktörlük deneyimimde Eskişehirspor ile şampiyonluk yaşamak istiyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.