Eskişehir'de yeni film çekimi

Eskişehir’de yeni film çekimi
Kadına şiddet ve istismarın konu edildiği ‘İstismar’ sinema filmi Eskişehir cast26 ajans ve Bey Film yapımcılığında Eskişehir’de çekilecek. Ülkemizin kanayan yaralarından kadına şiddet ve istismarın konu edildiği yönetmenliğini...


Kadına şiddet ve istismarın konu edildiği 'İstismar' sinema filmi Eskişehir cast26 ajans ve Bey Film yapımcılığında Eskişehir'de çekilecek.

 
Ülkemizin kanayan yaralarından kadına şiddet ve istismarın konu edildiği yönetmenliğini Yavuz Bülbül'ün yapacağı 'İstismar' sinema filmi basın açıklaması Eskişehir'de yapıldı.
 
Geniş katılımın olduğu, Eskişehir cast26 ajansın cast direktörlüğünü yapacağı ve Bey Film yapımcılığında, yönetmen Yavuz Bülbül Eskişehir'de filme dair açıklamalar yaptı.
 
Yönetmen Yavuz Bülbül açıklamasında 'İstismar filmini Eskişehiir'de çekeceğiz. Oyuncu seçimleri genelde Eskişehirli yerel oyunculara ağırlık verdik. Ekranlarda hep eski yüzler var. Biz bu filmde yeni yüzler kullanacağız. Bunun içinde cast26 ajansın oyuncuları ile çalışacağız. Çok kısa zamanda Eskişehir'de film çekeceğimiz mekanları belirleyip çekimlerimize başlayacağız.' Dedi.
 
Yavuz Bülbül ayrıca çok yakın zamanda daha büyük projeler hakkında bilgi vereceğiz dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.