Güney Kore ile Omuz Omuza

Güney Kore ile Omuz Omuza
Güney Kore ve Türk sanatçıların eserlerinden oluşan serginin açılışında söz alan Müsteşar Dong Woo Cho”2017 yılının Türkiye ve Güney Kore Cumhuriyeti ile dostluk,kardeşlik yılı olduğunu ifade ederek Eskişehir’in kültür...





Güney Kore ve Türk sanatçıların eserlerinden oluşan serginin açılışında söz alan Müsteşar Dong Woo Cho”2017 yılının Türkiye ve Güney Kore Cumhuriyeti ile dostluk,kardeşlik yılı olduğunu ifade ederek Eskişehir’in kültür ve sanat şehri olduğunu söyledi.Bu yüzden Eskişehir’i  tercih ettiklerini de belirten Müsteşar Cho ”Açılışını yaptığımız bu sergi ile Kore ve Türk sanatçıların kültür,sanat ilişkilerinin güzel bir örneği sergilendi.Bize sağlanan bu imkandan dolayı Tepebaşı belediye başkanı Ahmet Ataç’a teşekkür ediyorum dedi.
  Sergiye eve sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen belediye başkanı Ataç’ta”Her iki tarafa da iyi ilişkiler getirmesini dili, yorum şeklinde konuştu. Sergi açılışı verilen kokteyl ile son buldu. Hazırlanan serginin hafta boyunca sanat merkezinde gezilebileceği öğrenildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.