BBP temayül yapacak

BBP temayül yapacak
Büyük Birlik İl Başkanı Hamdi Salim Uzunoğlu, referandumda verilecek oy için Pazar günü parti binasında istişare ve temayül yoklaması yapacaklarını belirterek “Diğer partilere de demokrasi dersi vereceğiz” dedi. Parti binasında...


Büyük Birlik İl Başkanı Hamdi Salim Uzunoğlu, referandumda verilecek oy için Pazar günü parti binasında istişare ve temayül yoklaması yapacaklarını belirterek “Diğer partilere de demokrasi dersi vereceğiz” dedi.

Parti binasında açıklamalarda bulunan Uzunoğlu, bu güne kadar referandumla ilgili kararlarının açıklamama nedeninin istişarelerinin henüz bitmemesi olduğuna değindi. İstişare sonucuna göre evet veya hayır diyeceklerini söyleyen Uzunoğlu, “Evet de hayır da diyen bu ülkenin vatandaşıdır ve fikirlere saygı duyulmalıdır” dedi.
ülkemizde terör, işsizlik ve istihdam yetersizliği gibi sorunlar dururken yangından mal kaçırır gibi başkanlık sisteminin getirilmek istenmesinin rahatsız edici olduğunu kaydeden Uzunoğlu, “Referandumda genel başkanımız da etkilememek için oyunu açıklamadı. Biz BBP olarak Pazar günü parti binamızda tüm il ve ilçe teşkilatlarımızın katılımıyla sandık konularak temayül yoklaması yapılacaktır. Böylelikle diğer partilere de demokrasi dersi vermiş olacağız” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.