SONUNU GETİREMEDİK

SONUNU GETİREMEDİK
 Nesine.com Eskişehir Basket, ligin 22’nci haftasında oynadığı Petkimspor karşılaşmasında son periyotta rakibine 75-65 boyun eğdi. Dev Adamlar son çeyrekte dış atışlarda başarı gösteremeyince maçı kaybetti.  Petkim hızlı...

 


Nesine.com Eskişehir Basket, ligin 22’nci haftasında oynadığı Petkimspor karşılaşmasında son periyotta rakibine 75-65 boyun eğdi. Dev Adamlar son çeyrekte dış atışlarda başarı gösteremeyince maçı kaybetti.


 


Petkim hızlı başladı


Ligdeki zirve yarışında kritik bir maça çıkan temsilcimiz ilk periyottaki vasat oyununun ardından ikinci ve üçüncü periyotta rakibi karşısında oldukça etkiliydi. özellikle maçın ikinci periyodunda Petkim'in yakaladığı 4-0'lık serinin ardından Eskişehir vites arttırdı. 4 dakikada yakaladığı 13-3'lük seriyle temsilcimiz öne geçti. İlk devre 40-38 Eskişehir Basketin üstünlüğü ile sonuçlandı.


 


Gerginlik çok etkiledi


üçüncü çeyrekte savunmayı sıklaştıran temsilcimizin vitesi maçın durmasıyla düştü. Bazı Petkim taraftarları Siyah Kırmızılı banche küfür etti ve kısa süre içinde gerginlik yaşandı. Yaklaşık 3 dakika duran maçın ardından temsilcimizde moraller bozuldu. Ancak yine de skor üstünlüğünü elinde bulunduran Potanın Şimşekleri son çeyreğe 51-48 önde girmeyi başardı.


 


4’üncü periyot bizi bitirdi


Son çeyrekte ise temsilcimiz dış atışlardan sonuca gitmeye çalıştı. özellikle Murat Göktaş ile dip çizgilerden üç sayılardan etkili olmaya çalışan temsilcimiz bunda başarılı olamadı. Pota altını denemeyen Potanın Şimşekleri savunmada da açıklar verince Petkimspor kontrolü ele aldı. Maç sonlarında Evren Büker ve Koç Greenberg’e çalınan teknik faullerle ev sahibi ekip öne geçti ve temsilcimiz maçı kaybetti.


 


üç dakikada iki teknik faul


Nesine.com Eskişehir Basket, Petkimspor ile oynadığı karşılaşmanın son periyotta çalınan teknik faullerle büyük sıkıntı yaşadı. Bir pozisyonda Evren kendisine çalınmayan faul için hakeme tepki gösterince teknik faul çalındı. 2 dakika sonra bu sefer Koç Brad Greenberg’e hakeme itirazları sonrası teknik faul çalındı. Petkim teknik faul atışlarını isabete çevirdi ve devamında 5 sayı bularak farkı eritti.


 


çok top kaybettik


Petkimspor ile kritik bir karşılaşmaya çıkan temsilcimiz Nesine.com Eskişehir Basket, zorlu mücadelede 13 top kaybı yaptı. Bu sezon en çok kanayan yarası olan top kayıplarını bu maçta da sergileyen Potanın Şimşekleri mağlubiyete zemin hazırladı. Ev sahibi Petkimspor ise 9 kaybı yaparken temsilcimizden 7 top çaldı. Dev adamlar maç boyunca iki top çalabildi.


 


Düzce’yi konuk edecek


Türkiye Basketbol Ligi’nde 22’nci haftayı mağlubiyetle kapatan temsilcimiz Nesine.com Eskişehir Basket gözünü 23’üncü haftada oynanacak Düzce Belediyesi maçına çevirdi. 11 Şubat Cumartesi günü saat 19.00’da Düzce Belediyesi’ni konuk edecek olan Potanın Şimşekleri kritik maçın hazırlıklarına bugün başlıyor. Siyah-Kırmızılı ekip taraftarı önünde ligde zor günler geçiren Düzce’yi mağlup ederek Petkim mağlubiyetini telafi etmeyi istiyor.


 


Marshall hayranı


İzmirli basketbolsever Umutcan Gümüş, Nesine.com Eskişehir Basket’in Amerikalı yıldızı Sean Marshall’ın koyu bir hayranı. Geçtiğimiz gün İzmir’de oynanan Petkim-Nesine.com Eskişehir Basket maçında Siyah-Kırmızılı ekibin salona girdiği esnada Marshall’a görüşen Umut’un mutluluğu gözlerinden okunuyordu. önceki yıllarda Marshall’a çekindiği fotoğrafı Amerikalı basketbolcuya gönderen Umut, mutluluğunu paylaştı. Sosyal medya hesabından aynı fotoğrafı paylaşan Marshall, “Yıllar önce benimle çekindiği fotoğrafı sakladı. Yıllar sonra bir kez daha fotoğraf çekindik. Bana olan sevgisini gördüm. Büyümesine rağmen sevgisi aynı. 22 yaşımdayken geldiğim bu ülkede beni kabul edip sevenleri unutmayacağım” dedi. Bunun üzerine Umutcan Gümüş de Marshall’a teşekkürlerini sundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.