"Hayır'larımızı çoğaltıyoruz"

“Hayır’larımızı çoğaltıyoruz”
Doğançayırlılar Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği’ni ziyaret eden Çakırözer, “Atatürk, Cumhuriyet ve demokrasi sevdalısı Doğançayırlı hemşehrilerimizle birlikte tüm yetki ve gücü hiçbir denetim olmaksızın tek kişide...

Doğançayırlılar Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği’ni ziyaret eden çakırözer, “Atatürk, Cumhuriyet ve demokrasi sevdalısı Doğançayırlı hemşehrilerimizle birlikte tüm yetki ve gücü hiçbir denetim olmaksızın tek kişide toplayan bu pakete ‘Hayır’ diyor, ‘Hayır’ seferberliğimizi Doğançayırlı hemşehrilerimizle birlikte çoğaltıyoruz” dedi.
KAYGILARIMZ ORTAK
Doğançayırlı yurttaşlarla kaygılarının ortak olduğunu dile getiren çakırözer, “Bizler böylesine büyük yetkilerin tek bir kişiye, sınırsız olarak, sorgulanmadan verilmesine karşıyız. Bu sadece CHP’nin, Doğançayırlıların meselesi değildir. Bu mesele Türkiye Cumhuriyeti’nin, bundan sonraki demokrasimizin, hukuk devletimizin geleceği ile ilgili bir mesele” dedi.
YURTTAŞLARA ‘HAYIR’ çAĞRISI
Anayasa referandumundan ‘Hayır’ çıkmazsa bir  ‘Tek Adam Rejimi’ kurulacağını dile getiren çakırözer,  “Tek adam her şey olacak ve devletin tümüne hükmedecek. Bir kişi Başkan seçilecek ve o kişi hem hükümet, hem Meclis, hem de mahkeme olacak. Güçler ayrılığı denen bir şey olmayacak. Bizler cumhuriyetimiz, demokrasimiz ve ülkemiz için, geleceğimiz, yarınlarımız için tüm yetkileri bir kişide toplayan, ülkeyi felakete sürükleyecek Tek Adam Rejimi’ne Doğançayırlı hemşehrilerimizle birlikte ‘Hayır’ diyor, tüm yurttaşlara ‘Hayır’ çağrısında bulunuyoruz” dedi.
Dernek yönetimi konuşmaların ardından kendilerine verdiği desteklerden dolayı Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’a plaket ve üzerinde kendi resminin olduğu bir kara kalem tablo hediye ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.