SP "Siyasette gergin günler yaşanıyor"

SP “Siyasette gergin günler yaşanıyor”
Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Ali Köse partisinin haftalık pazar toplantısında yaptığı açıklamada, ülke olarak 15 yıldır yapılan yanlışların acısının çekildiğini söyledi. Siyasette gergin günler...

Saadet Partisi İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Ali Köse partisinin haftalık pazar toplantısında yaptığı açıklamada, ülke olarak 15 yıldır yapılan yanlışların acısının çekildiğini söyledi.
Siyasette gergin günler yaşandığını belirten Köse, referandum sürecinde tarafların ağır ithamlarının, söylenen yalananların halkın birlik beraberliğine zarar verecek seviyelere ulaştığını savundu.
Referandum taraflarının ülkedeki endişeyi arttırarak milletin derdine derman olamadıklarını vurgulayan Köse, milletin gerçek derdinin işsizlik, terör ve adalet sistemindeki bozukluklar olduğunu ifade etti.
Açıklamasında hükümeti eleştiren Köse, “7 Haziran 2015’ten beri ülkemizin üzerinden karabulutlar dağılmıyor. 15 yıldır yapılan yanlışların acısını çekiyoruz. Bu buhrandan kurtulmak için yanlış tedaviler uyguluyoruz. Bir kez daha görüyoruz ki ülkemizin içinde bulunduğu bu sıkıntılı günlerde Necmettin Erbakan Hocamızın gösterdiği yoldan yürümeye mecburuz” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.