Katil zanlısına duruşmada tepki

Katil zanlısına duruşmada tepki
Aracına aldığı genç kızı Kanlıpınar mevkiindeki bir ormanlık alana götürüp tecavüz etmeye kalkan ve ardından da boğarak öldürdüğü iddia edilen katil Metin Y. dün yeniden adalet huzuruna çıkarıldı.Öldürülen genç...

Aracına aldığı genç kızı Kanlıpınar mevkiindeki bir ormanlık alana götürüp tecavüz etmeye kalkan ve ardından da boğarak öldürdüğü iddia edilen katil Metin Y. dün yeniden adalet huzuruna çıkarıldı.


öldürülen genç kızın arkadaşlarının da ifade verdiği dünkü duruşmada, Kader Kaya’nın annesi olan Selver Kaya, duruşma öncesi fenalaşarak olduğu yere yığılıp kaldı. 112 Acil sağlık ekiplerinin müdahalede bulunduğu gözü yaşlı anne tedavi edilmek üzere Eskişehir Devlet Hastanesine kaldırıldı.


Akşam geç saatlere kadar süren dava duruşmasının görüldüğü salonda acımasızca öldürülen Kaya’nın yakınları tutuklu yargılanan Metin Y. isimli şahsa büyük öfke yağdırdı. Maktul Kaya’nın kardeşleri ile arkadaşları “Eli kanlı katil”  diye bağırarak salondan polis tarafından çıkarıldı. Cinayet davası mahkeme savcısının hazırlayacağı ceza kararı talebi nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.