Yenikent'te doğa katliamı

Yenikent’te doğa katliamı
Tabiat düşmanları yine iş başında! Eskişehir’de gerekli denetimden uzak kalan bölgeler resmen katlediliyor. Şehrin ormanlık alanları başta olmak üzere kenar semtlerdeki park ve bahçeler, kendini bilmez kişi veya kişiler tarafından...

Tabiat düşmanları yine iş başında! Eskişehir’de gerekli denetimden uzak kalan bölgeler resmen katlediliyor. Şehrin ormanlık alanları başta olmak üzere kenar semtlerdeki park ve bahçeler, kendini bilmez kişi veya kişiler tarafından adeta çöplüğe çevrildi.


çevre katliamı dedirten manzara son olarak Yenikent Mahallesi Kartopu caddesi üzerinde yaşandı. Yeşil alan olarak bilinen ve etrafına lüks konutların yapıldığı bölge, hava karardığı saatlerde yanaşan kamyonların bırakıp gittiği inşaat atıkları ve çöplerle dolduruldu. Bölgede ikamet eden vatandaşlar, sorumlu olan Odunpazarı belediyesine çağrıda bulunarak, çevre kirliliğine neden olan kişi veya kişilerin tespit edilerek cezalandırılmalarını istedi. Modern konutların inşa edildiği Kartopu Caddesi üzerinde oluşan çirkin manzara Eskişehirlilerin haklı tepkilerine yol açtı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.