"Kutlu Doğum Haftası" kutlanacak

“Kutlu Doğum Haftası” kutlanacak
Bu önemli haftanın tüm İslam alemine ve Eskişehir halkına hayırlar getirmesini dileyen Vali Çelik, en güzel ahlakın temsilcisi peygamberimizi çocuklarımıza iyi anlatmamız gerektiğini savundu. “Bu günler, Hz. Peygambere olan...

Bu önemli haftanın tüm İslam alemine ve Eskişehir halkına hayırlar getirmesini dileyen Vali çelik, en güzel ahlakın temsilcisi peygamberimizi çocuklarımıza iyi anlatmamız gerektiğini savundu. “Bu günler, Hz. Peygambere olan sevgimizin en yoğun yaşandığı, birbirimize karşı kardeşlik duygularının da güç kazandığı özel günlerdir.” diye konuşan Vali çelik, ziyaretten duyduğu memnuniyeti heyettekilere iletti.


Peygamber efendimizin, bütün dünyaya huzur, barış, kardeşlik, birlik, beraberlik,  güzel ahlak ve temelinde de manevi iklimi tebliğ ettiğini bildiren Müftü Gerek ise, hafta boyunca yapılacak olan etkinlikler hakkında Vali çelik’e bilgi verdi.


1989 yılından beri kutlanan haftanın bu seneki başlığının “Hz. Peygamber ve Güven Toplumu” olduğunu belirten Müftü Gerek, haftanın birliğe, beraberliğe ve kardeşliğe vesile olmasını temenni etti.


Ziyaretin sonunda Müftü Gerek, Peygamberimizin bir sembolü olarak kabul edilen Gül’ü, Vali çelik’e takdim etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.