ANLATILMAZ YAŞANIR...

Eskişehirspor için Malatya deplasmanı gerçektende çok önemliydi.
Kaybedilecek puan yada puanlar belkide ilk 2'yi mucizeye bırakabilirdi.
Teknik Direktör Mustafa Denizli maçın önemi ve uzak deplasman olduğu için önce özel uçak talep etti, ardından da futbolculara para ödemesi için yönetime çağrıda bulundu.
Büyük maddi sıkıntılar içinde boğuşan yönetim teknik kadronun her iki dediğinide yaparak takımın zorlu maça moralli çıkmasını sağladı.
Malatyaspor cephesinde ise gelişmeler daha farklıydı.
Daha önceki maçlarını İstanbul'da oynayan sarı kırmızılılar yeni sahası yetişmediği için karşılaşmayı eski stadyumu olan Malatya İnönü Stadyumu'na aldırarak TFF'yi nasıl ikna ettiğini anlamadım. Bu sahada maç oynanır iznini verenleri de kınıyorum...

Gelelim maça...
Bir kere Eskişehirspor'lu oyuncuların ne kadar inançlı ve istekli olduklarını Pazartesi günkü uçak yolculuğunda görmüştüm. Başta kaptan Erkan Zengin olmak üzere tüm oyuncular galibiyet için kenetlenmiş durumdaydı. Nitekim sahadaki mücadeledede bu kenetlenmeyi gördük. İlk yarıda kaptan Erkan'ın golü ikinci yarıda ise Bruno'nun golleri belkide tarihi farkın habercisiydi. Ancak Es-Es'li oyuncular sanki lidere acır gibi net fırsatları çömertçe harcayarak saçbaş yoldurttu.
Oyunu rolantiye alan Es-Es kalesinde gol görürken son dakikalarda ecel teride döktü. Malatya'da Eskişehirspor için sonuç önümliydi. Ve kırmızı şimşeklerde lidere karşı büyük zafer elde ederek "Biz bitti demeden bitmez" lafını bir kez daha herkese gösterdi.
Tebrikler Malatya zaferinde emeği geçenlere. çok güzel bir galibiyet oldu ve lige asıl şimdi renk geldi...

Kulübede teknik kadro sahadaki futbolcular kadar hafta için demeden git gel yaklaşık 2 bin kilometre yol kateden ve futbolculara mükemmel destek veren Eskişehirsporlu taraftarlarada helal olsun diyorum.
Ancak...
Malatya'yı yenmekle ligin sonu gelmedi. Asıl Pazar günkü Sivas maçı önemli. Şimdi Sivas'a konsantre olalım...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Erkan Midilli Arşivi