ESKOD ALT YAPIYA YÖNELDİ

ESKOD ALT YAPIYA YÖNELDİ
Eskişehirspor Koruma Derneği(ESKOD) Futbol Yaz Okulu çalışmalarına resmen start verdi. Behiç Erkin sahasında yapılan ilk antrenmana 100’e yakın minik futbolcu adayı iştirak etti. 3 boyunca devam edecek çalışmalar için kayıtlar...

Eskişehirspor Koruma Derneği(ESKOD) Futbol Yaz Okulu çalışmalarına resmen start verdi. Behiç Erkin sahasında yapılan ilk antrenmana 100'e yakın minik futbolcu adayı iştirak etti. 3 boyunca devam edecek çalışmalar için kayıtlar sürekli açık tutulacak. Tecrübeli antrenör Ahmet Karaçöl önderliğinde Murat Korkmaz, Reşit Şener, Yasin Özgün, Ozan Heper ve Ali Yanık futbolun içinden gelen isimler gönüllü olarak miniklere tecrübelerini aktaracaklar.
Cumalı "Eskişehir Futboluna Katkı Sağlayacağız"
Eskişehirspor Koruma Derneği Başkanı Umut Cumalı "Eskişehir futboluna yeni yetenekler kazandırarak katkı yapmak istiyoruz" dedi. Çok değerli antrenörler nezaretinde yoğun bir yaz dönemi geçireceklerini belirten Cumalı "Öncelikle bize inanıp, güvenerek çocuklarına yönlendiren ailelere teşekkür ediyorum. 120'yi bulan kayıtlı oyuncu grubumuz var.2002-2009 doğumlular arasında gerçekleştirilecek çalışmalar Behiç Erkin sahasında gerçekleştirilecek. Ciddi ve işini seven antrenörlerimiz inanıyorum ki çok verimli bir yaz sezonu geçirecekler" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.