"ANTEP EN ÖNEMLİ MAÇIMIZ "

“ANTEP  EN ÖNEMLİ MAÇIMIZ ”
Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Eskişehirspor’un son durumunu değerlendirerek “Bu haftaki Antep maçı en önemli maçımız” dedi. “ 2 GALİBİYET İYİ OLDU”Tesislerde açıklama yapan ve öncelikle Mersin ve Trabzonspor galibiyetlerini...

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Eskişehirspor'un son durumunu değerlendirerek "Bu haftaki Antep maçı en önemli maçımız" dedi.
" 2 GALİBİYET İYİ OLDU"
Tesislerde açıklama yapan ve öncelikle Mersin ve Trabzonspor galibiyetlerini değerlendiren Hoşcan, "Trabzon maçı oyun kalitesi ve sonuç açısından camiamızı çok mutlu etti. Taraftarımız zaten harikaydı. Cumartesi gündüz oynamamıza rağmen stat yine doluydu. Takımlarını sürekli desteklediler. Bu kent bu takımın sonuna kadar direneceğinin mesajını bir kez daha verdi. Mersin maçında 89. dakikada gelen galibiyet golü hem camiamızda hem takımımıza farklı bir moral getirdi. Bundan dolayı mutluyuz. Üst üste 2 galibiyet almanın  rahatlığını hissediyoruz" dedi.
"EN ÖNEMLİ MAÇ ANTEP MAÇI"
"En önemli maç Antep maçı" diyen Hoşcan, "Bu maç bizim için final maçı olacak. Bu yüzden bu maçı ve geri kalan maçları çok önemsiyoruz. Hocamız, teknik ekip ve yöneticilerimiz futbolcularla görüşmelerini birebir yürütüyorlar. Ben bu hafta özellikle Antep'e bütün camiamızı oraya bekliyorum. Takımımız bir iki gün öncesinden gidecek. Maça yakın bir yerde kamp yapacaklar. Kentin bütün dinamiklerine, odalarına, iş adamlarına davette bulunuyorum. Antep'e beraber gidelim, bizi yalnız bırakmasınlar. Hep beraber gidelim, hep beraber de neşeyle dönelim istiyorum. Bu takım Allah'ın izniyle sonuna kadar direnecek. Sonunda belki çok mutlu olmayacağız ama ligde kalmayı bile mutluluk olarak addedeceğiz. Buna inanıyoruz" dedi.
"VALİMİZ HİÇ YALNIZ BIRAKMIYOR"
Hoşcan, Vali Güngör Azim Tuna'ya destekleri nedeniyle teşekkür ederek "Sayın Valimiz hiç yalnız bırakmıyor, seferber olmuş durumda. Bizi çok mutlu ediyor. Onun gayretleri ve destekleri yadsınamaz bir gerçek. Sayın Valimiz özellikle başlattığı kampanya ile şehrin dinamikleri bir araya geldi. Odalarımıza, iş adamlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu şehir Eskişehirspor için kenetlenmeye başladı. Geç de olsa sorun değil. Mühim olan birlik ve beraberliği sağladığımız zaman her şeyin yoluna gireceğine inanıyorum. Antep maçında mutlak galibiyet için çıkacağız " dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.