MHP teşkilatları iftar yaptı

MHP teşkilatları iftar yaptı
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında, İl Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Başkanları ve İl Kadın Kolları üyeleri bir araya geldi. MHP Eskişehir İl Başkanı Oğuz...

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Eskişehir İl Başkanlığı tarafından düzenlenen iftar programında, İl Yönetim Kurulu üyeleri, İlçe Başkanları ve İl Kadın Kolları üyeleri bir araya geldi. 


MHP Eskişehir İl Başkanı Oğuz Sever, MHP Eskişehir İl Yönetim Kurulu üyeleri, MHP İlçe Başkanları ve MHP Eskişehir İl Kadın Kolları üyeleri, Eskişehir Osmangazi üniversitesi (ESOGü) bahçesinde bulunan bir restaurantta buluşarak oruç açtı. MHP Eskişehir İl Başkanı Oğuz Sever, iftar yemeğinden sonra yaptığı açıklamada, “Göreve geldiğimiz günden beri ekibimizle birlikte son sürat çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bugün de olduğu gibi geleneksel iftar yemeğimizi tüm dava arkadaşlarımız ile birlikte yapmış olmak, birlik ve beraberliğimizin perçinlendiğinin bir göstergesidir. Ellerin semaya, dillerin duaya, gönüllerin Mevla’ya eriştiği bu mübarek Ramazan ayında birlikte olmamızdan mutluluklar duymaktayım. Rabbim hepinizden razı olsun, Allah’ım tutmuş olduğunuz oruçları ve kılmış olduğunuz namazları kabul etsin, birlik ve beraberliğimizi daim etsin” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.