Bombacıların evinden cephanelik çıktı

Bombacıların evinden cephanelik çıktı
Konu ile ilgili dün Emniyet müdürlüğü Terörle Mücadele şubesin de gerçekleştirilen toplantıda ele geçirilen maddelerle 7 ayrı canlı bomba da kullanılabileceği belirtildi. Düzenlenen operasyonda Eskişehir ve Ankara illerinde...


Konu ile ilgili dün Emniyet müdürlüğü Terörle Mücadele şubesin de gerçekleştirilen toplantıda ele geçirilen maddelerle 7 ayrı canlı bomba da kullanılabileceği belirtildi. Düzenlenen operasyonda Eskişehir ve Ankara illerinde dört ayrı ikamete baskın düzenlendiğini belirten yetkililer, yapılan aramalarda bomba yapımında kullanılacak kimyasal madde, hassas terazi, çeşitli elektronik devre ve aksamları, elektronik entegreler elektronik devre çizimleri, akıllı cep telefonu, bilgisayar, Fettulllah Gülen ibareli çeşitli kitaplar, amonyum nitrat, dinamit lokumu, kapsül, fünye ile mutfak tüpü gibi malzemelerin ele geçirildiği açıklandı.
Yetkililer yapılan operasyon sonrası yakalanan ve DEAŞ örgütü mensubu oldukları iddia edilen S.K., O.T. ile S.K.isimli şahısların ifade işlemlerinin ardından önümüzdeki günlerde haklarında düzenlenecek evraklar ile Cumhuriyet Savcılığına teslim edileceğini ifade etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.