Odunpazarı Kent Konseyi 23 Nisan kutlamalarına başladı

Odunpazarı Kent Konseyi 23 Nisan kutlamalarına başladı
Odunpazarı Kent Konseyi Çocuk Meclisi Geleceğin Sesleri Korosu ve Kim Tiyatro Akademi Çocuk oyuncularının sergilediği tiyatro vatandaşlar ile buluştu.

İlk olarak Eğitmen Özgecan Üçkaya Şefliğinde Barış Manço ve Cem Karaca şarkılarından oluşan konser daha sonra Kim Tiyatro Akademi Çocuk oyuncularının tiyatro oyunu ile son buldu.

Program sonrasında konuşan Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru şunları söyledi:

‘’Gazi Mustafa Kemal Atatürk ‘ün dünyadaki en büyük liderlerden biri olduğunu 104.yılını kutlayacağımız 23 Nisan Çocuk bayramında, Çocuk Meclisi Koromuz ve Çocuk Tiyatro ekibi harika bir performans gösterdi. Atamızın çocuklara armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında, çocuklarımız konserde ve tiyatroda yaptıkları, Mustafa Kemal Atatürk vurgusuyla da bizlere çok güzel anlar yaşattılar. Biz çocuklarımızın eğitimle, öğretimle, kültür ve sanatla büyümeleri gerektiğini düşünüyoruz. Tüm bu imkanlara eşit şekilde ulaşabilecekleri bir düzen olsun istiyoruz. Çocuklar kültürle, sanatla, eğitimle meşgul olsun istiyoruz. Bu konuda da üzerimize düşen görevi gönüllük esasıyla çocuk meclisi içerisinde hem onlara söz hakkı tanıyarak, hem kişiliklerini geliştirecek aktiviteler yaparak hem de kültür-sanat faaliyetleriyle destek olarak , onlara imkan tanıyor, değişim ve gelişimlerine katkı sağlamaya çalışıyoruz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.