Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Aşı randevusu alamadım.

Okurumuz salgın nedeniyle ilk aşı iyi olduğunu söyledi.


Şehir hastanesi nde aşı vurulduktan sonra kendisine görevliler tarafından ikinci aşı alma tarih aralıklarının verildiğini belirten okurumuz, ilk aşı randevusunu aldığı gibi ikinci aşı randevusu da almak istediğini fakat ilk aşıyı olduğunun sisteme düşmemesi nedeniyle ikinci aşı randevusunu alamadığını ifade etti.


İlk aşıyı vurulduğunun  e-Devlet ve e-nabız sistemine düştüğünü söyleyen okurumuz” İkinci aşı randevusunu almak için çağrı merkezini aradığımda sistemde olmadığım söylendi. İkinci randevuyu almak İçin belirli bir süre mi geçmesi gerekiyor bilemiyorum ama ikinci randevuyu birkaç denememe rağmen hala alamadım.”Dedi.


İlk aşı olduktan sonra ikinci aşı olmazsa vurulan ilk aşının da bir işe yaramadığına ilişkin bilgiler edindiğini sözlerine ekleyen okurumuz, bu yüzden ikinci aşığı olamama endişesi yaşadığını sözlerine ekledi.


Okulumuzun ikinci aşı ile ilgili randevu alamamasına yönelik olarak bize aktardıklarını biz de aynı şekilde köşemize alıyor, konuyu da ilgililerin bilgisine sunuyoruz.


 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi