Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Bu salgın bizim mesleği tamamen bitirdi

Okurumuz yaşanan salgın olayının bazı meslekleri bir hayli müşkül duruma soktuğunu belirterek bazı meslekleri de tamamen ortadan kaldırdığını söyledi.


Kendisinin yıllardan bu yana kırtasiyecilik yaptığını söyleyen ve salgının bitirdiği mesleklerin başında da kırtasiyecilerin geldiğini söyleyen okurumuz” zaten her geçen gün gelişen dijitalleşme karşısında bizim yaptığımız meslek giderek kan kaybına uğruyordu. Yaşadığımız salgın mesleğin tamamen sona ermesi için adeta tuz biber oldu. Bundan sonra kırtasiyecilerin sayısı oldukça azalır gibi düşünüyorum. Ben de mecburen yıllardır yapmış olduğum bu mesleği artık bırakma noktasına geldim. Aksi taktirde kirayı bile karşılayacak bir Kazanç ortada görünmüyor. Aslında geçmiş yılların en iyi mesleklerinden biri olan kırtasiyeciliğin bu şekilde sona ermesi çok acı. “Dedi.


Mesleğin sona ermemesi için desteğe ihtiyacı olduğunu söyleyen fakat kırtasiyecilerin içinde bulunduğu durumun kimsenin umurunda olmadığını sözlerine ekleyen okurumuz bu durumda kırtasiyeciliğin ortadan kalkmasının kaçınılmaz olduğunu ifade etti.


Kırtasiyeci olan okurumuzun konu ile ilgili olarak söylediklerini aynen köşemize alıyor ve konuyu ilgilenenlerin bilgisine sunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi