Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Direk yerine dikilecek.

Bundan birkaç gün önce bu köşede  “Yenisini beklerken yerine beton döktüler” başlığı ile bir okurumuzun yakınmasını dile getirmiştik.


Yazı ile ilgili olarak OEDAŞ’dan bir bilgilendirme maili aldık.


Bilgilendirme mailinde aynen şu görüşlere yer verilmiş:


“Haberinizde bahsi geçen Eskişehir’in İstiklal Mahallesi Santral Sokak’ta inşaat faaliyetini sürdüren firma ile yapılan görüşmeler sonucunda hem vatandaş için tehlike oluşturmaması hem de yeni tesis edilecek direğe de inşaatta kullanılan araçların zarar vermemesi amacıyla elektrik direği dikilmemesi kararlaştırılmıştır.


Bunun üzerine ekiplerimiz gerçekleştirdikleri çalışma sonucu elektrik direğinin olduğu noktayı beton dökerek güvenli hale getirmiştir. Bölgedeki inşaatın belirli bir aşamaya gelmesiyle beraber elektrik direği tekrar aynı noktaya dikilecektir.


Planlı çalışmalarımız hakkında bilgi almak isteyen müşterilerimiz 186 numaralı çağrı merkezimizi arayarak bilgi güncellemesi yapması halinde, hizmet aldığı bölge hakkında 7/24 bildirim yapılmaktadır.


Göstermiş olduğunuz hassasiyet için teşekkür ederiz. Bu süreçte sizlerin görüşlerinin bizim için önemli olduğunu belirtir, kamuoyunun bilgilendirilebilmesi bakımından değerlendirmenize sunarız.”


OEDAŞ’a hassasiyetlerinden ötürü teşekkür ediyor konuyu yakınmanın sahibi başta olmak üzere tüm okurlarımızın bilgisine sunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi