Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Hala gelmemesi ilginç...


Salgının başladığı ilk günlerde internet üzerinden maske isteğini dile getirdiğini söyleyen okurumuz, sonradan sistem değiştiğinde aynı isteği e devlet üzerinden da yaptığını söyledi.
Aradan neredeyse 2 aylık bir süre geçtiğini söyleyen okurumuz "Bu güne kadar maskeler gelmedi. Zaten umudumu da kestim. üstelik çevremde bulunan insanlara sorduğumda da onların da maskelerinin gelmediğini öğrendim. Bunun yanı sıra, posta ile evlere ulaşan kolonya ve maskeler de bana ve çevreme ulaşmadı" dedi.
Bazılarına bu saydıkları giderken kendisine ve çevresindeki insanlara bunların gelmemesinin mutlaka bir açıklaması olduğunu söyleyen okurumuz" Zannedersem insanları gönderilecekler ve gönderilmeyecekler diye ayırmışlar. Bunu neye göre yaptıklarını bilemiyorum ama bunun başka bir açıklaması olduğunu da zannetmiyorum. Maskeleri göndermek için neyi kıstas aldılar gerçekten merak ediyorum. öyle ya, ya herkese gönderilir ya da hiç kimseye gönderilmez. Yarısı alıyor, diğer yarısı alamıyorsa bunda mutlaka bir sıkıntı var demektir" dedi.
Okurumuzun gelmeyen maskeler ile ilgili olarak söylediklerini aynen aktarıyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi