Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Kaldırımlarda ne ararsan var

Okurumuz, cep telefonuyla çektiği fotoğrafı yollamış.
Özellikle yaya yolları üzerindeki işgalleri fotoğrafladığını ve sürekli olarak da gazetemizin bu köşesine yollamaya gayret gösterdiğini söyleyerek başlamış mailine.
Yaya kaldırımlarının resmen işgal altında olduğunu ve bunun şehir merkezinde resmen yapıldığını söyleyen okurumuz "Bundan önce de buna benzer bir fotoğraf göndererek, yaya kaldırımı üzerinde yapılan işgalleri dile getirmiştim. Bu da onlardan biri. Yayaların en çok kullandığı yerlerin başında gelen bir bölge burası. Tam da ibiz otelin karşısındaki yaya kaldırımından bahsediyorum. Kaldırım üzerinde sürekli bisiklet ve motosikletler var. Yetmemiş, yola taşılmış. İnsanlara geçecek yer bile bırakılmamış" diyor.
Aslında Belediyelerin, bisiklet ve motosikletleri koyacak yerler yaratması gerektiğini söyleyen okurumuz "Bu olmadığı için insanların da esnaflar da yayaların yollarını bisiklet ve motosikletlerle rahatlıkla kapatabiliyorlar" dedi.
bununla mücadele edilmesi gerektiğini söyleyen okurumuzun konu ile ilgili olarak yazdıklarını aynen sayfamıza aktarıyor ve konuyu ilgililerin bilgisine sunuyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi