Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Kermes işi ne zaman yasaklanacak?

Okurumuz, kendisinin de esnaflık yaptığını söyledi.
Kermes adı altında stantların kurulduğunu ve burada yardım adı altında çeşitli giyecek ve yiyeceklerin satışının yapıldığını söyleyen okurumuz "Ben bu işten son derece rahatsızım. Benim sattığım malların aynısını Kermes adı altında satışa sunuyorlar.
Gelirin bağışlanmasının söz konusu olması nedeniyle kimse de gelip ses çıkartmıyor. Aslında bu tür şeylerden artık vaz geçilmeli. Ben dükkan kirası veriyorum vergi ödüyorum. Bir de benim dükkanımda sattığım malları bunların hiç birisini yapmadan satıp, bana rakip oluyorlar" dedi.
Eğer illa ki yardım söz konusuysa insanlardan doğrudan yardım alınabileceğini, bu tür kermeslerle resmen esnafla rekabet edildiğini ve esnafların zarara uğratıldığını sözlerine ekleyen okurumuz, artık bu gibi kermeslerin kalkması gerektiğini ifade etti.
Aslında pek çok esnaf arkadaşının da bu duruma karşı olduğunu fakat korktuğu için hiç birisinin çıkıp yüksek sesle bunu söyleyemediğini de konuşmasında belirten ve kermeslerin yasaklanmasını isteyen okurumuzun konuya ilişkin olarak anlattıklarını aynen aktarıyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi