Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

RÖGAR ÇEVRELERİNE BAKACAK YOK MU?

Gazetemizi telefonla arayan bir okurumuz şehir genelinde yaşanan bir soruna dikkat çekerek yetkilileri göreve davet etti.
Üst üste yapılan alt yapı çalışmalarının ardından neredeyse şehrin tamamında rögarların ya sathın üzerinde ya da altında kaldığını bu yüzden tümsekler ve derin çukurlar olduğunu söyleyen okurumuz, bu rögarların hem araç, hem de trafik güvenliğini tehlikeye attığını söyledi.
Pek çok rögar kapağının da yerinden oynadığını bu yüzden de olası kazalara davetiye çıkardığını anlatan okurumuz; "Şehirde bir tane doğru dürüst rögar yok. Ya kırılmış, ya deforme olmuş ya da kapağı bile yok. Vatandaşlar olarak bu rögarların çevresine bizler artık güvenlik şeridi çekeceğiz. Aracımla ne zaman yollara düşsem rögarlar başımıza iş açıyor. Bu rögarlardan kaçalım derken kaza yapacağız artık. Şehri yönetenler bizim gördüğümüz bu sorunu acaba görmüyor mu? Yaz dönemi gelip geçiyor. Yakında yağmurlarda başlayacak. O zaman işler daha kötü olacak. Acaba bu sorunu halledecek birisi yok mu?" diye sordu.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi