Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Talebim değerlendirilsin...

50 senedir Erenköy Mahallesi’nde ikamet etmekte iken 50 yıl sonra Tepebaşı çamlıca mh. Bahtınur sokak'a taşındım. Bir yönetici olarak Eskişehir’de yaşamaktan ve eskişehirliyim demekten son derece mutluyum.
Ancak çamlıca Mahallesinde pazara giderken Behçet Necatigil Caddesi’ni dolayısıyla tramvay yolunu geçmek zorunda kalıyoruz. Giderken neysede gelirken pazar arabaları dolu olduğundan tramvay yolunu geçerken ortadaki sette çıkarken ve inerken pazar arabalarının tekerleri çıkmakta ve kullanılamaz hale gelmektedir.  Muhakkak sizde haklısınız. O set olmasa araçlar belirli yerler haricinde manevra yaparak kazaya sebep olabilir.
Benim önerim ise; Behçet Necatigil Caddesi üzereinde  belediye ekmek büfesi ve Batıkent tarafından gelen vatandaşların geçebileceği pazar geçişleri  için belirlenecek bir iki yerde yolun ortasındaki bordür taşlarından bir metrelik bir alanın kaldırılması pazar arabaları için hem geçiş kolaylığı sağlayabileceği gibi büyük araçların geçişinede izin vermeyecektir. Sosyal belediyecilik anlayışı içerisinde talebimin değerlendirilmesi hususunu arz eder, işlerinide başarılar dilerim."
İstikbal Gazatesi yetkililerine;
Yukarıdaki maili Büyükşehir'e  23 eylül 2019 tarihinde gönderdim. Hala bir cevap alamadığım gibi sorunda devam etmektedir. gazeteniz olarak konuyla ilgilenmanizi arz eder başarılar dilerim.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi