Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Trafik kontrolleri...

Son günlerde şehir merkezinde trafik kontrollerinin yoğunlaştığını söyleyen okurumuz, kendisinin de aynı gün 2 ayrı noktada trafik polisi ekipleri tarafından durdurulduğunu söyledi.


Genelde insanların bu kontrollerden hoşnut olmadığını, etraftan görenlere karşı ister istemez suçluluk psikolojisine kapıldığını belirten okurumuz “Ben öyle hissetmiyorum. Aynı gün iki ayrı yerde durduruldum. İkinci durdurulmamda, biraz önce başka bir ekip tarafından durdurulduğumu dahi söylemedim. Bunun böyle olması lazım. Bu kontrollerin daha da sıklaştırılması lazım” dedi.


Her 2 durdurulmada da toplam 5 dakika beklemediğini, polis memurlarının olabildiğince nazik olduğunu da sözlerine ekleyen okurumuz “Trafiğe çıkmaması gereken araçlar var. Aracında yükümlülüklerini yerine getirmeyenler var. Bunun yanı sıra aranan ve suç işlemiş insanlar var. Bunların ortaya çıkması açısından bu kontrollerin önemli olduğunu düşünüyorum” dedi.


Okurumuzun konu ile ilgili olarak bize aktardıklarını biz de aynen köşemize taşıyor ve konuyu ilglilerin bilgisine sunuyoruz

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi