Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Valilikten bir isteğimiz var...

 


Covid19 kapsamında Mart ayı 20-18 yaş altı ve 65 yaş üstü insanların sokağa çıkma kısıtlaması yüzünden yaklaşık üç aydır dışarı çıkamayan çocukların gençlerin ve yaşlıların geçirdikleri zaman içerisinde kaslarının erimisi kemiklerin güç kaybetmesi neden oldu. Son olarak 18 yaş altı yine kısıtlı olarak sadece çarşamba Cuma günleri 6 saat çıkabilecekler.


Bu konu ciddi anlamda sağlık problemlerine yol açar hem psikolojik hem bedenen o yüzden basınımız aracılığıyla Eskişehir Valimizden bir isteğimiz olacak. Madem ebeveynle seyahat edebilen kreşe giden 18 yaş altı için hafta içi ve hafta sonu ebeveynler ile birlikte Spor salonlarına giderek spor yapmaları için antrenman saatlerinde izinli olmalarını hem sağlık açısından hem de boşa geçireceği saatleri spor yaparak geçirmelerini istiyoruz.


18 yaş altı çocukların şampiyonaya hazırlanacakları vakit yok bu yüzden antrenman saatlerinde izinli olmalarını istiyoruz. Bütün spor kulüpleri olarak Ağustos Eylül aylarında yapılacak şampiyonalar üst üste gelecek bu yüzden sporcular hazırlanmaları için 18 yaş altı sokağa çıkma yasağı var bunu en azından antrenmanları için izin verilmeli bu konuyu valiliğimize duyurmanızı valiliğimizin alacağı kararla sporcular antrenmanlarına gidebilecek binlerce sporcu var bekliyor.


Mehmet ömürlü’nün gönderdiği mili aynen yayınlıyoruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi