Ne istiyorsan aç söyle

Ne istiyorsan aç söyle

Yaşlılar başımızın tacı ama...

 


 


Okurumuz, virüs nedeniyle en çok yapılan uyarının kişisel hijyen ve özellikle de yaşlıların sokağa çıkmaması konusunda olduğunu söyledi.


Birinci kurala, yani hijyen kuralına hemen herkesin uyduğunu söyleyen okurumuz, yaşlıların ise sokağa çıkmama kuralına çoğunun uymadığından yakındı.


Defalarca yapılan uyarılara rağmen çoğu yaşlı insanın sokaklarda hiçbir şey yokmuş gibi gezdiğini, bir araya gelip sohbetler ettiğini ve dükkan dükkan gezdiğini söyleyen okurumuz, bu kural tanımayan yaşlıların toplu taşım araçlarını da ücretsiz olduğu için bol bol kullandığını ifade etti.


Yaşlıların bu inat ve kural tanımazlığından kendi çocukları ve ailelerinin de şikayetçi olduğunu ve hepsinin “Evde tutamıyoruz” diye yakındığını htı4rlatan okurumuz “yaşlı insanların evden çıkmamasını sağlayacak ve karşılığında cezai müeyyidesi olacak yeni kararlar alınmalı” dedi.
hala yaşlılar arasında camiye gideceğim diye tutturanların olduğunu, çoğunun, alışveriş yapmasa bile  marketlerde saatlerce zaman geçirdiğini sözlerine ekleyen okurumuzun yaşlıları evde tutacak kararlar alınmasına ilişkin söylediklerini aynen aktarıyoruz.


 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Ne istiyorsan aç söyle Arşivi