Talat Yalaz o gazete hakkında suç duyurusunda bulundu

Talat Yalaz o gazete hakkında suç duyurusunda bulundu
CHP Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz, AK Parti adayı tarafından basıldığı iddia edilen sahte gazete konusunda suç duyurusunda bulundu.

AK Parti adayı tarafından basıldığı iddia edilen sahte gazete konusunda suç duyurusunda bulunduklarını kamuoyuyla paylaşan CHP Eskişehir İl Başkanı Talat Yalaz, “Sahte bir gazetenin rakiplerimiz tarafından çıkarılarak yayımlanması ve basılı hale getirilerek muhtelif yerlere dağıtılmasıyla ilgili olarak suç duyurusunda bulunduk. Hem bu aykırılığın önlenmesi hem de içerik itibariyle suç unsuru taşıyan karalama, iftira niteliğindeki sözde haberlerin ve bu yayın organı ile ilgili suç duyurusunda bulunduk” diye konuştu.

“KARALAMA VE İFTİRA HABER İÇERİKLERİYLE ALGI OLUŞTURMAYA ÇALIŞTILAR”

Yalaz, “Rakibimizin ne kadar panik halde olduğunu, basın izni olmayan ajans 26 adındaki bu gazeteyi muhtelif yerlerde dağıtarak adaylarımızla ilgili karalama ve iftira niteliğindeki haber içerikleriyle bir algı oluşturmaya çalıştıklarını gördük. Bu çırpınışların, bu tür hareketlerin Eskişehirliler tarafından kabul edilmeyeceğini biliyoruz. Herhangi bir şekilde amacın hasıl olmayacağı konusunda da Eskişehirlilere güvendiğimizi ifade etmek istiyoruz. Gerekli hukuki süreci başlattığımızı ve konun takipçisi olacağımızı bildiriyoruz” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum