Ahmet Bingöl 4. kez aday

Ahmet Bingöl 4. kez aday
TÜFAD Eskişehir Şubesi başkanı Ahmet Bingöl, 30 Mayıs’ta yapılacak olan Olağan Genel Kurulda 4.kez aday olacağını açıkladı.

TÜFAD Eskişehir Şubesi Olağan Genel Kurulu öncesinde mevcut Başkan Ahmet Bingöl yeniden aday olduğunu açıkladı. Bingöl TÜFAD binasında gerçekleştirdiği basın toplantısında şu ifadeleri kullandı

“2015 yılında çıktığımız TÜFAD yolculuğunu 3 dönemdir en iyi şekilde yapıyoruz. Bu zamana kalan olan süreçte verdiğimiz tüm sözleri tutmanın haklı gururunu yaşıyoruz. 30 Mayıs’ta kongre yapacağız. Aday olan Mehmet Göcen arkadaşımızı medeni cesaretinden dolayı tebrik ediyorum. Açıklamalarında da bizle ilgili olumlu söylemlerde bulundu. Bu bir demokrasi yarışı. Bu yarışta kendisine başarılar diliyorum.

BENİM VERDİĞİM SÖZ SENETTİR

Ancak benimle alakalı bu son dönemi aday olmayacağını söyledi gibi açıklamalarda bulundu. Benim böyle bir açıklamam hiç olmadı. Ben böyle bir cümle kullanmadım. Benim verdiğim söz senettir. Bununla alakalı bana bir ses kaydı getirsinler direk yarın başkanlığı devrederim.

Son iki yılda boşta kaldık ve enerjimiz düştü. Buda pandemi dönemi ve sonrasında gelen ekonomik sıkıntılardan dolayı bazı olumsuzluklar yaşandı. Çok zorluklar yaşadık. Ancak ufak tefek yaptığımız işlerle ayakta kalmayı başardık. Şimdi yeniden adayız. İlk günkü heyecanla bu göreve tekrardan adaylığımızı koyuyoruz.

SORUNU OLAN BURDAN ÇÖZMEDEN AYRILMADI

Yeni Tüzük gereği aday olan isimlerin üye sayısının yüzde 10’u kadar imza toplayıp Genel Merkez ve Şubeye iletmesi gerekiyor. Bunu yapmadığı sürece adaylık geçersiz oluyor. TÜFAD Eskişehir Şubesi’nin şuan 320 üyesi var. 32 imza toplayıp adaylık yapılmalıdır. Aidatlar konusunda eleştiri aldık. Evet biz aidatların ödenmesi konusunda mesaj yolladık. Aylık 4, yıllık 48 TL aidat ücretimiz var. 5 yıl aidat ödemeyenin üyeliği ise düşürülüyor.

Antrenör arkadaşlarımızın sorunlarıyla ilgilenmediğimiz söylendi. Buraya gelen ve kendi sorununu anlatan hiçbir antrenör arkadaşımızın sorunu çözülmeden buradan ayrılmadı.

“BİR ELİN VERDİĞİNİ DİĞER EL BİLMEMELİ”

Eskişehir’de tesis ve saha anlamında sıkıntılar olduğunu biliyoruz. Ancak bu sıkıntıları üstlenecek biz antrenörler değil. Bu konu EASKF ve Gençlik Spor İl Müdürlüğü’nün üstlenmesi gereken konular. Onlar böyle bir şeyi üstlendiklerinde bizde onların yanında yer alırız. TÜFAD’ın kapısını açmayan antrenörlerden bizde şikayetçiyiz. Buraya görevimiz sürecinde bir bina kazandırdık. Çok güzel bir şubemiz var. 58 şube arasında ilk 3’e gireriz. Aday olan arkadaşımız Mehmet Göcen bazı antrenör arkadaşlarımızın durumları hakkında bizlere hoş olmayan cümleler kullandı. Biz hiçbir zaman yaptıklarımızı gün yüzüne çıkartmadık. Bir elin verdiğini diğer el bilmemeli. Biz şunu yaptık bunu yaptık diyecek kadar zayıf karakterde değiliz.

ÇITAYI YUKARIYA BİZ ÇIKARTTIK

Görev sürecimiz boyunca çıtayı çıkarttık. Şimdi bu çıtayı indirmeden daha da yukarılara çıkartmak için çalışacağız. Projelerimizle ilgili çalışmalarımız devam ediyor. Sosyal Sorumluluk projesi içerisinde kapsamlı bir çalışma yapacağız. 48 TL aidat ücretimiz var. Daha çok üyemiz olsun diye uğraşıyoruz. Şimdi tecrübe, deneyim ve gençlikle birlikte daha güçlü bir TÜFAD için yeniden adayız” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum