Anadolu Üniversitesi kritik virajda

Anadolu Üniversitesi kritik virajda
 Muhabir
Lig’de Play-Off hattından çıkmak istemeyen Anadolu Üniversitesi futbol takımı, bugün ligin dişli ekiplerinden Efeler 09 FK ile Aydın’da karşı karşıya gelecek.

TFF 3. Lig 2. Grupta son 3 haftaya giren temsilcimiz Anadolu Üniversitesi Spor Kulübü, Play-Off sıralamasındaki yerini korumaya çalışacak. Ramazan Bayramı’nı çalışarak geçiren Mavi Beyazlı ekibimiz ilk etapta yarın Aydın deplasmanında Efeler 09 FK ile karşı karşıya gelecek. Ahmet Yaşar Kocabıyık Stadyumu’nda saat 15.00’de başlayacak olan bu kritik 90 dakikada İstanbul bölgesi hakemi Recep Buğra Çetin düdük çalacak.

HAZIRLIKLAR TAMAMLANDI

Zorlu Efeler karşılaşmasının taktik çalışmasını dün Teknik Direktör Engin Çalışır yönetiminde gerçekleştiren temsilcimiz kampa girdi. Bugün Aydın’a giderek maç saatini beklemeye koyulacak olan Eskişehir ekibinde tek hedef zorlu mücadeleden üç puanla ayrılmak olacak. Efeler deplasmanı dönüşü, taraftarı önünde Kemerkent Bulvaspor’u ağırlayacak olan Anadolu Üniversitesi futbol takımı, ardından dış sahada oynayacağı Hacettepe 1945 mücadelesiyle normal sezona nokta koyacak.

TAKIM BAYRAMLAŞTI

Zorlu Efeler maçının hazırlıklarına bayramda ara vermeden devam eden Anadolu Üniversitesi futbol takımı, bayramın 1.günü bayramlaştı. Kulüp Başkanı Galip Özsarı ve yönetim kurulu üyeleri, futbolcular ve teknik heyet ile bir araya gelerek hem Ramazan Bayramı’nı kutlarken, hem de zorlu Efeler mücadelesi için başarı dileklerini ilettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.