Anadolu Üniversitesi tarih yazmanın eşiğinde

Anadolu Üniversitesi tarih yazmanın eşiğinde
Tarihinde ilk kez profesyonel liglerde mücadele eden ve ilk sezonunda başarılı bir grafik çizerek Play-Off oynama hakkını elde eden kalan Anadolu Üniversitesi 1. tur maçında bu akşam Karşıyaka ile karşılaşacak.

TFF 3. Lig'de büyük bir başarı yakalayarak sezonu ilk 6’da bitirerek adını Play Off'a yazdıran Anadolu Üniversitesi, 1. tur maçına çıkıyor. 2. Lig yolunda başarıya kenetlenen Mavi Beyazlılar İzmir’de Karşıyaka ekibinin konuğu olacak. Tek maç eleme usulüne göre oynanacak karşılaşmada tek düşünce galibiyet.

YENİ BİR TARİH YAZILIR MI?

Hafta boyunca bu maça hazırlanan ve galibiyetten başka bir şey düşünmeyen Anadolu Üniversitesi tarih yazdığı sezonda yeni bir zafere imza atmak istiyor. İzmir’de Karşıyaka ekibini devirmek isteyen Mavi Beyazlılar ilk turu geçmenin hesaplarını yapıyor. Anadolu Üniversitesi bugün tarih yazmak için sahaya çıkıyor.

MAÇ SAAT 20.00’DA

TFF 3. Lig Play Off 1. tur karşılaşmasında İzmir Alsancak Mustafa Denizli Stadyumu’nda Karşıyaka ile karşılaşacak olan Anadolu Üniversitesi’nin zorlu mücadelesi saat 20.00’de başlayacak. Anadolu bu maçı kazanarak adını 2. tura yazdırmak istiyor. Zorlu karşılaşmayı Kocaeli Bölgesi hakemlerinden Ömer Tolga Güldibi yönetecek. Yardımcılıklarını ise Cem Özbay ve Onur Gülter üstlenecek. Enver Aydın ise mücadelede dördüncü hakem olarak görev yapacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.