Anadolu Üniversitesi'nde hedef Play-Off'u garantilemek

Anadolu Üniversitesi'nde hedef Play-Off'u garantilemek
Anadolu Üniversitesi Teknik Direktörü Engin Çalışır, Bulvar karşılaşması için “Kazandığımız taktirde son hafta Hacettepe karşılaşmasına play offu garantilemiş gidebiliriz" dedi.

Anadolu Üniversitesi Teknik Direktörü Engin Çalışır oynanan Efeler 09 karşılaşmasının ardından değerlendirmelerde bulundu. Çalışır yaptığı açıklamada “Kaybettiğimiz maçlarda olduğu gibi Efeler ekibi de bizim üstümüzde yer alan takımlardan bir tanesiydi. Diğer 4 takımla oynadığımız maçlarda oyun kalitesi ve performans anlamında ortaya bir karakter koyduk. Efeler maçında da aynı şekilde oyunumuzdan taviz vermedik. Deplasman takımına yakışır bir şekilde oyun kalitesiyle mücadele ettik. Koyduğumuz saha içi duruşu ve karakteri ile Play-Off’lar da daha iyi olacağımızı düşünüyorum. Yediğimiz golde ise bir takım ne kadar bireysel hatalar üzerine gol yeme kotası varsa biz o kotayı doldurduğumuzu zannediyorum. Yine bir bireysel hata ile gol yedik. Maçta yine yakaladığımız net fırsatlar oldu. Ancak sonuçlandıramadık. Hücum gücünü arttırmak adına değişiklik yaptık. Yaptığımız değişikliklerle oyuna sonradan dahil olan oyuncularımız büyük katkı verdiler. Maça başlayan ve sonradan oyuna dahil olan tüm oyuncularımı tebrik ediyorum. Şimdi ise önümüzde Bulvar karşılaşması var. Sahamızda oynayacağımız bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. Kazandığımız taktirde son hafta Hacettepe karşılaşmasına play offu garantilemiş gidebiliriz. Bizde dahil olmak üzere rakiplerimiz birbirleri ile oynuyor. Bu yüzden bu hafta kazanırsak son haftaya mutlu gireriz” dedi.

MOTİVE OLACAK

Pazar günü saat 15.00’te oynanacak olan zorlu müsabakanın hazırlıklarına Eskişehir ekibi dün itibariyle başladı. Hafta boyunca Teknik Direktör Engin Çalışır yönetiminde yapacağı idmanlarla Bulvaspor mücadelesine motive olacak olan Mavi Beyazlı ekibimiz tek hedef üç puan olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.