Beylikova Kral Hakan ile güldü

Beylikova Kral Hakan ile güldü
 Muhabir
Süper Amatör Küme’de haftanın sonucu merakla beklenen müsabakasında Sümer Alpagut’u tek golle geçen Beylikova zirve yarışına tutundu.

Süper Amatör Küme Play Off 4.haftasının en önemli karşılaşması Beylikovaspor ile Sümer Alpagut arasında oynandı.

Şampiyonluk yarışına tutunmak isteyen Beylikova ile zirve takibinden kopmak istemeyen Sümer Alpagut’un kapışması beklenildiği gibi tansiyonu yüksek ve heyecan dolu geçti. Üniversite Evleri Sahası’nda oynanan zorlu karşılaşmanın ilk yarısı golsüz eşitlikle tamamlandı. Maçın ikinci yarısında ise Beylikovaspor rakibi karşısında etkili bir oyun sergilerken, 81’de Hakan Demir yüzde yüzlük gol pozisyonunda kaleci Yiğit’i geçemedi. 85.dakikada oyuna sonradan giren İsmail’in Furkan Özkartal tarafından düşürülmesi ile Beylikova penaltı kazandı. Topun başına geçen Hakan Demir’in vuruşunda kaleci Yiğit bir kez daha gole izin vermedi. Maç tam golsüz eşitlikle bitecek derken, 90+2’de Hakan Demir bu kez kullanılan korner atışında topa iyi yükseldi ve kafa vuruşuyla golünü atarak takımına galibiyeti getirdi. Bu skorla Beylikova rakibi Sümer Alpagut ile puanları eşitledi ve ‘Bu yarışta bende varım’ dedi.

Bayram tatili sonrasında 20-21 Nisan’da oynanacak Beylikova-2 Eylül, Sümer Alpagut-Çifteler maçları zirve yarışının kaderine direkt olarak etki edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.