Eskişehir futbolunun ne kadar güçlü olduğu gösterilmeli

Eskişehir futbolunun ne kadar güçlü olduğu gösterilmeli
Anadolu Üniversitesi’nin hücumda ki oyun aklı olan Umut Akpınar Karşıyaka galibiyetinin ardından “Çok büyük bir engeli atladık. Kimse Play-Off oynamamızı beklemezken, Play-Off’ta üst tura çıktık. Amacımız finale gitmek. Biz buna inanıyoruz” dedi.

Anadolu Üniversitesi’nin en etkili hücum silahı Umut Akpınar, Karşıyaka maçında yine çok koştu ve mücadele etti. Hemen hemen her atak varyasyonun da yer alan Akpınar Karşıyaka’nın önlem aldığı te oyuncuydu. Karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan deneyimli forvet oyuncusu şunları söyledi:

“Zor maç olacağını biliyorduk. Çok iyi hazırlandık. Karşımızda çok büyük bir camia var. Onlara saygımız sonsuz. Biz yüreğimizle çıkıp oynadık. Elimizden geleni yaptık. Sene başından beri söylüyoruz. Bizim çok iyi bir arkadaşlığımız var. Biz bunu sahaya yansıttığımız zaman önümüzde kimse duramaz.

EFELER MAÇINDA STAD DOLMALI

Çok büyük bir engeli atladık. Kimse Play-Off oynamamızı beklemezken, Play-Off’ta üst tura çıktık. Nasip ederse Allah finale kadar devam edeceğiz. Eskişehirspor çok büyük bir camia ama biz de Eskişehir’in bir takımıyız. Umarım Efeler maçında o stadı doldururuz. Eskişehir futbolunun ne kadar güçlü olduğunu gösteririz. Amacımız finale gitmek. Biz buna inanıyoruz."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum