"Eskişehir’de avantajlı skor alacağımızı düşünüyorum"

"Eskişehir’de avantajlı skor alacağımızı düşünüyorum"
Anadolu Üniversitesi Teknik Direktörü Engin Çalışır, Karşıyaka karşılaşmasında alınan galibiyetin ardından futbolcularını tebrik etti.

Anadolu Üniversitesi Teknik Direktörü Engin Çalışır maç sonunda Karşıyaka galibiyetini ve Pazartesi günü oynayacakları Efeler 09 maçını değerlendirdi. Çalışır sonuna kadar galibiyeti hak ettiklerini ifade ederek şunları söyledi:

"Rektörümüzün antrenmanımızı ziyaret ettiği gün de söylemiştim rakibimizi çok iyi tanıyoruz. Hamlelerine varıncaya kadar her şeylerini biliyoruz. Takım olarak çok iyi hazırlandık. Ligde son 4 hafta mağlubiyet almadık. Son 2 hafta gol yemedik. Bugün yine gol yemeden devam ediyoruz. Takım üstüne koyarak ilerliyor. Play-Off’a gelirken hedefimiz takıma bu ivmeyi kazandırmaktı. Bunu da başardığımızı gördük.

TEK YUMRUK OLDUK

Böyle bir atmosferde futbolcularım canını dişine takıp mücadele ettiler. Oyunun her anına konsantre oldular. O kadar çok söylenecek şey var ki, her şeyi özetleyen aile ortamımız. Tek yumruk olduk ve bunun meyvelerini topluyoruz. Tüm takımımızı tebrik ediyorum. Üniversitede görev yapan herkese, personelimize teşekkür ediyorum. Bu kulüp mütevazı bütçesiyle, mütevazı imkanlarıyla bugün bu seviyeye geldi.

ESKİŞEHİR HALKININ DESTEĞİNİ BEKLİYORUZ

İçerde oynayacağımız Efeler maçında Eskişehir halkını bu takımı desteklemeye davet ediyorum. Ne olur bu takımı destekleyin. Çünkü bu takım bunu hak ediyor… Oyun kalitesi anlamında en iyi oyunu Batman maçında oynadık. Ama bugün ne oynamamız gerekiyorsa onu oynadık. Her an konsantreydik. Pozisyon vermeden maç bitirdik…

EFELER’İ DE GEÇECEĞİMİZE İNANIYORUM

Rakibimiz Efeler 09. Bu güne kadar ligde oynadığımız her takımı yenebilecek bir oyun ortaya koyduk. Şimdi iki ayaklı bir maç oynayacağız. Eskişehir’de avantajlı skor alacağımızı düşünüyorum. O avantajla Aydın’da turu geçeceğimize inanıyorum. Bunu bana düşündürten takımım."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.