Eskişehir'deki maçta ortalık karıştı

Eskişehir'deki maçta ortalık karıştı
Beylikovaspor ile 2 Eylül arasında golsüz berabere biten maç sonu son yıllarda eşi benzerine hiç rastlanmamış görüntülere sahne oldu.

Saha içerisinde oyuncular arasında en ufak bir gerginliğin yaşanmadığı Beylikovaspor ile 2 Eylül karşılaşmasının sonunda kendini bilmez ve ne yazık ki alkollü olduğu her halinden belli olan bazı kişiler yüzünden olaylar çıktı. Tartışmalar büyüyünce Üniversite Evleri sahasında soyunma odalarının önü adeta savaş alanına döndü…

2.jpg

KENDİNİ BİLMEZ YÖNETİCİLİK ANLAYIŞI

İlimiz amatör futbolunda son dönemde yaşanan ve önüne geçilemeyen bu tür kendini bilmez yöneticilik anlayışı iki kulübünde teknik heyet ve futbolcularına yansıdı. Ortaya hiç de hoş olmayan görüntüler çıkarken, herhangi bir yaralanmanın yaşanmaması tamamen şans olarak nitelendirildi.

6.jpg​​​​​​​

ARAMA YAPILDI

İşin asıl can alıcı kısmı ise arbede esnasında 2 Eylül Spor Kulübü Antrenörü Oktay Arıkan’ın düşen cep telefonunun kaybolması ve bir türlü bulunamaması oldu. Konuyu emniyete aktaran 2 Eylül Spor Kulübü idarecileri telefonun bulunmasını istedi. Hal böyle olunca Beylikovalı futbolcular emniyet güçleri tarafından tek tek arandı. Buna İlçe ekibinden ‘Bize hırsız muamelesi mi yapıyorsunuz? Çok ayıp ediyorsunuz’ denilerek büyük tepki geldi.

7.jpg​​​​​​​

ELDE KALAN KIRIK BİR TELEFON

Beylikovaspor’un tesisten ayrılmasının ardından Arıkan’ın kaybolan telefonu parçalanmış şekilde Yeşil-Siyahlı kulübün kullandığı soyunma odasında ki çöpte bulunması ikinci bir şok yaşattı. Beylikova cephesinin yaptığı bu davranış biçimi de rezaletin boyutunu bir başka tarafa taşıdı Bunun üzerine Oktay Arıkan emniyete giderek olayla ilgili şikayette bulunurken, ilimiz amatör futbolu adına uzun yıllar unutulmayacak bir utanç hadisesi de yaşanmış oldu.

11.jpg

İLLA BİR CAN MI YANSIN!

Ortada bir enkaz var. Kim haklı, kim haksız meselesi bir kenara bırakılmalı. Hak edenlerde cezasız kalmasın! Ancak ligde son 2 haftaya girilirken, tüm kulüp yöneticileri ve idarecilerinin yanı sıra teknik adamlar ile futbolcuların daha sağduyulu şekilde davranarak bu tip olaylar izin vermemesi gerekiyor. Cumartesi günkü yaşanan hadiselerin bir benzerinin daha yaşanması halinde herhangi bir cana zarar gelirse, kimse bunun altından kalkamaz…

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.