Eskişehirspor Antalya'da esti geçti

Eskişehirspor Antalya'da esti geçti
 Muhabir
Antalya’da düzenlenen U-11 Academy Cup Turnuvasında mücadele eden Eskişehirspor U-11 takımı 16 takımın katıldığı turnuvada şampiyon olarak kupayı kaldırdı.

Eskişehirspor U-11 takımı Antalya’da esti. U-11 Academy Cup Turnuvasına katılan Minik Şimşekler zorlu çıktıkları zorlu karşılaşmalarda aldıkları başarılı sonuçlarla şampiyonluk ipini göğüslediler. 16 takımın katıldığı turnuvada 2 kez gruptan çıkma mücadelesi veren ve rakiplerini geçen Es Es U-11 ekibi final karşılaşmasında ise Orhangazi Gençlerbirliği ekibiyle karşılaştı. 2-0 geriye düştüğü karşılaşmada Minik Şimşekler sahadan 4-2’lik skorla galip ayrılarak turnuvanın şampiyonu oldu. Maçın son düdüğünün ardından büyük sevinç yaşayan Es Es U-11 ekibi kupayı kaldırmanın mutluluğunu yaşadı.

ÖZEL BİR TAKIM

Kendilerine adına verimli turnuva olduğunu belirten Teknik Sorumlu Mustafa Gürgen, “U11 ligi öncesi çocuklar için çok verimli bir turnuva oldu. Kendi yaş grubumuzda şampiyon olarak turnuvayı tamamladık. Bu yaş grubu gelecek vaat eden yetenekli ve önem verilmesi gereken özel bir takım” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.