Eskişehirspor rekor kırdı ama fayda etmedi

Eskişehirspor rekor kırdı ama fayda etmedi
Bu sezon Bölgesel Amatör Lig'de olmasına rağmen transfer rekoru kıran Eskişehirspor devre arasında ise 9 yeni oyuncuyu renklerine bağladı. Yenilerde takımın başarılı olması için çare olamadı.

Bölgesel Amatör Ligde şampiyon olmak için güçlü bir kadro oluşturan Eskişehirspor sezon başında 25, devre arasında ise 9 transfer yaparak toplam 34 transfer ile yine rekor kırdı. Kırmızı Siyahlılar sezon başı yaptığı 25 transferden 9’u ile yollarını ayırdı. Eskişehirspor takımdan ayrılan 9 futbolcunun yerine tekrardan 9 yeni transfer daha yaptı.

UMUTLA GELDİLER AMA…

Yönetim ara transferde önce Eskişehirli oyuncu Uğurcan Semizoğlu’nu takıma geri döndürürken, ardından da Cihan Çimen, Ahmet Sezer, Yusuf Sunbat, Emirhan Recep, Hakan Turan, Erhan Aslan, Soner Ergençay, ve Kadir Canbaz’ı kadrosuna kattı.

KATKILARI OLDU

Devre arası takıma katılan yeni oyunculardan Yusuf Sunbat, Ahmet Sezer, Emirhan Recep, Cihan Çimen ve Hakan Turan ilk 11’de görev aldı. Ahmet Sezer ve Emirhan Recep rakip ağları da birer kez sarstı.

İLK 11’DE OYNAMADILAR

Uğurcan Semizoğlu ile birlikte kaleci Erhan Aslan ve takıma en son katılan Soner Ergençay ve Kadir Canbaz ise ilk 11’de forma giyemeyen isimler oldu. Bu oyuncuların son 4 maçta ilk 11’de görev alıp almayacakları ise merak ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.