Eskişehirspor TFF'den mucize bekliyor

Eskişehirspor TFF'den mucize bekliyor
Ligde özellikle ikinci yarıda kaybettiği puanlar ile hayal kırıklığı yaratan Eskişehirspor birincilik şansını da kaybetmişti. Şampiyonluk hayalleri suya düşen Es-Es hedefini lig ikinciliği olarak belirledi.

Güçlü bir kadro kurup, sezona umutlu başlayan ve ligde ilk devreyi de lider olarak kapatan Eskişehirspor ikinci yarıya da 3’de 3’lük galibiyet serisi ile sürdürmüştü. Bir ara puan farkını da açan Şimşekler ardından inişe geçti.

PUAN KAYIPLARI

Özellikle Ankara deplasmanlarından istediği sonuçları alamayan ve Alaplı’da 4 farklı mağlubiyet alan Es-Es’in çöküşü de başladı. Gerede maçı öncesi yaşanan puan kayıpları ile liderliğin yanı sıra ikincilik de gitti.

KALDI 2 MAÇ

Ligde son iki haftaya girilirken Eskişehirspor’u yine 2 zorlu maç bekliyor. Önce Pazar günü evinde Çilimli Belediye ile karşı karşıya gelecek olan Şimşekler ligi Ankara’daki TKİ maçı ile noktalayacak.

6 PUAN ALIP BEKLEYECEK

Son iki maçta 6 puan almak isteyen Es-Es’te oyuncular ligde ikinci olmayı hedefliyor.

2 zorlu maçı da kazanıp Alaplı ve Ankara TKİ takımlarının puan ve puanlar kaybetmesi bekleyecek olan siyah-kırmızılı ekip ligi ikinci sırada bitirmek hedefinde.

BİR MUCİZE

Ligi ikinci sıradan bitiren takımların da statüde olmamasına rağmen play-off oynayacağı son günlerde gündeme gelip bazı takımlar tarafından TFF’ye baskı yapılırken, Eskişehirspor eğer ligi ikinci sırada bitirirse her sezon olduğu gibi bu sezon da bir mucize bekleyecek.

25. HAFTA PROGRAMI

Eskişehirspor - Çilimli BLD.

Kaynaşlı BLD. - Yunusemrespor

1926 Polatlıspor - Geredespor

Alaplı BLD. - Ankara TKİ.

Karadeniz Ereğli - Sincan BLD.

26. HAFTA PROGRAMI

Ankara TKİ. - Eskişehirspor

Yunusemrespor - Gölbaşı BLD.

Sincan BLD. - Kaynaşlı BLD.

Demirspor - Alaplı BLD.

Çilimli BLD. - 1926 Polatlı

Geredespor - Karadeniz Ereğli

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.