Eskişehirspor’a yeni yönetim arayışı

Eskişehirspor’a yeni yönetim arayışı
Eskişehirspor’un kurtulması için toplantı düzenleyen Belediye Başkanları 2 Haziran 2024 Pazar günü yapılacak Genel kurul öncesinde yeni yönetim için görüşmelerini sürdürüyor.

Eskişehirspor’da Genel kurul için zaman daralıyor. Bu yılda hayal kırıklığı ile biten sezonun ardından yönetim kurulu 26 Mayıs 2024 Pazar, yeterli çoğunluk sağlanamaması durumunda ikinci oturum 2 Haziran 2024 Pazar günü olağan mali genel kurul ve seçimli genel kurul toplantısı yapılması için karar almıştı.

KURTARMA TOPLANTISI YAPILDI

26 Nisan’da Büyükşehir, Odunpazarı ve Tepebaşı Belediye Başkanlarının daveti üzerine Eskişehirspor’un kurtuluşu için bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya belediye başkanları, siyasi partilerin il başkanları, milletvekilleri, Eskişehirspor eski başkan ve yöneticileri ile mevcut yönetim katıldı.

ŞİRKETLEŞME YOLU

Toplantının ardından yapılan açıklama da “Bir üst kurul kurulmasına karar verildi. Mevcut belediye başkanları, eski başkanlar sayın valiye giderek konuşmalarımızı gerçekleştireceğiz. Sonrada Eskişehir’deki büyük odalarını ziyaret ettikten sonra Eskişehirspor’un önümüzdeki sezon bir üst lige çıkması ve şirketleşmeyle beraber düzgün bir işletme haline dönüştürülmesi için çalışmalara başlama kararı aldık” denildi.

VALİ İLE GÖRÜŞEÇEKLER

Geçen süre içinde yeni yönetim için gizli görüşmeler yapılsa da net bir aday çıkmadı. Belediye başkanlarının öncelikle olarak önümüzdeki günlerde Vali Hüseyin Aksoy’u ziyaret ederek Eskişehirspor’un durunu hakkında bilgi vereceği, ardından ise oda başkanları ile de görüşmeler yapılacağı öğrenildi.

ADAY KİM OLACAK

Adaylık konusunda bir çok isim gündeme getirilerken, şu ana kadar resmi bir adayın çıkmaması de endişe yaratıyor. İlk toplantı da çoğunluk sağlanamaması ve 2 Haziran Pazar günü yapılacak olan ikinci toplantıda adayın çıkıp çıkmayacağı ise merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum